Våra Tjänster

Kontorsstädning

Vi ger våra kunder möjlighet att maximera sin verksamhet, vilket leder till en arbetsmiljö i världsklass där personal trivs. Vi ger alltid det lilla extra som gör skillnad för dig varje dag. Städning är en viktig del i företagets varumärke som bidrar till mer lönsamma affärer.
Lokalvård är en avgörande faktor för prestation, hälsa och trivsel. Ett välstädat kontor stärker intrycket och upplevelsen för både personal och besökare. Vi gör dig till en nöjd och glad kund! Egentligen handlar det om att skapa rena arbetsplatser som leder till lönsamhet och arbetsglädje. Det skapar vi bl.a. genom ett effektivt ansvarstagande.

Mattvätt

HOST-systemet är metoden som effektivt avlägsnar smuts från mattor, ända ner i bottenskiktet. Hemligheten med systemet är det unika rengöringspulvret. Det består av miljoner preciserade organiska partiklar. De är absorberande, fuktade med vatten, rengöringsmedel och lösningsmedel. Sammansättningen gör att partiklarna löser upp och absorberar smutsen och när pulvret är torrt har de smutslösande komponenterna dunstat bort. Det finns då ej något tvättmedel eller några tvättmedelsrester kvar i mattan vilket innebär att återsmutsnings-hastigheten, vid jämförelse med andra metoder, avsevärt reduceras.

Problem som kan uppkomma vid vattentvätt undvikes
Man slipper spruckna skarvar, blekning, krympning, mögel och andra besvär, som t ex sur doft från blöta mattor vid vattentvätt.
HOST rengör alla på marknaden förekommande textila mattor.

Golvvård

Underhållning av golvet är ett sätt att hålla stabil ekonomi! Speciellt viktigt blir golvvård i lokaler som är hårt belastade, så som golv i butiker, restauranger och andra offentliga lokaler. Det kan handla om allt från att hitta rätt produkter och lösningar som håller golven rena. Vi på Nellex AB har mångårig erfarenhet och kan utföra all typ av golvvård och är vana vid att arbeta med material så som sten, linoleum, trä och många fler.

Fönsterputs

Det är inte så roligt att själv putsa fönster!
Låt oss ta hand om dina fönster på ett professionellt sätt. Vi utför tvåsidig och fyrsidig fönsterputs! Hör av dig och berätta vad du har för fönster så kommer vi med bästa förslag!

Hemstädning

Vill du ha mer fritid för dig? Låt oss ta hand om dit hem!
Vi erbjuder hemstädning till privatpersoner i stor Stockholm. Du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg med oss i sitt hem och vi anpassar oss därför efter kundens önskemål om tider och nyckelhantering. Vi har självklart tystnadsplikt och diskuterar aldrig våra kunder med utomstående. Du har alltid samma person som kommer hem till dig på regelbundna tider och hjälper dig med det som du specificerat på förhand. Du kan själv välja om du vill ha städning varje vecka, varannan eller en gång per månad.

Storstädning (Hem / Företag)

Vi erbjuder storstädning till både privata och offentliga kunder (företag). Vår personal utför alla typer av storstädningar på en professionell nivå med miljövänliga produkter. Efter utfört arbete då går vår arbetsledare tillsammans med kunden genom allt för att säkerställa att de har fått den service de önskat.

Bokföring och redovisning

Vi håller också på med bokföring och redovisning.

Sök